ZIVA Events

Game Events

​Laat je event ontwikkelen bij ZIVA

Vergeet het stereotype van tienerjongens gekluisterd aan hun consoles in hun slaapkamers. Gaming is mainstream, mobiel en is verantwoordelijk voor meer dan de helft van de gehele entertainmentmarkt. 


Staat jouw Merk open om alle ontluikende mogelijkheden te verkennen in de game industrie?

Laten we eerlijk zijn... Social media is druk bezocht en het bouwen aan een Merk op deze platformen wordt met de dag uitdagender. Voor vooruitstrevende merkmarketeers is het tijd om te kijken naar een opkomende branding opportunity: GAMING!


Er is een goudmijn aan creatieve marketingkansen in gaming, maar niet ieder Merk besteedt aandacht aan deze opwindende trend,

daarnaast missen zij de loyaliteit van de 8,3 miljoen mensen in de fanbase van gaming. 


Het goede nieuws is dat het nog niet te laat is. In feite zijn we nog maar net begonnen. 

We geven je graag 5 tips & tricks waarom gaming de volgende grote kans is voor jouw Merk.

Lees verder

​Hands-on bij evenementen

Ziva Events neemt je graag het werk uit handen en verzorgt dan de volledige productie van jouw evenement, maar dat is geen pré. Een evenement kun je natuurlijk ook prima zelf organiseren en produceren. In dat geval staan we je graag bij met onze getrainde crew en/of  game gear waar je naar op zoek bent. We helpen je graag op weg! 

Lees meer

​Launch Party's

De meest unieke launch party’s worden vaak ondersteund door Ziva Events. Wij helpen graag met zoeken naar die ene toffe locatie, of bijzondere plek om jouw game te launchen. 

Indien nodig kleden wij de locatie aan, inclusief branding van je game met daarnaast de onmisbare game gear en techniek want daar ligt onze expertise. 

Mediamarkt
Star Wars

​Pers events

Het spreekt voor zich dat jij met jouw nieuwe product indruk wil maken bij de pers. Het staat buiten kijf dat de game gear in uitstekende staat verkeert en werkt. Maar ook de decors voor interviews maken deel uit van onze dienstverlening. Tot slot: het licht, want een interview in het donker afnemen is een no-go.

Lees meer

​Community party's

Een game community bedienen is geen makkelijke opgave. Toch gaan wij dit niet uit de weg, maar geven wij u voldoende inspiratie om de community tevreden te stellen.  Als wij een deel uit de game moeten visualiseren met een 3D decor, dan doen wij dat! Zo voelt de community zich welkom en vereerd deel uit te kunnen maken van het evenement. 

Lees meer

​Esports Toernooien

Esports is een ruim begrip, maar vraagt altijd om hetzelfde: hightech gametechniek. Dat is precies wat wij jou kunnen bieden. Tafels die voldoen aan de eisen en stoelen waar jouw gametechniek tot zijn recht komt. Aangevuld met gametechniek waarbij elke esporter zich thuis voelt. Dit alles vanuit onze eigen magazijnen; dus één aanspreekpunt.

Lees meer