ZIVA Events

Game Party's

Vergeet het stereotype van tienerjongens die in hun slaapkamers zaten vastgehaakt aan hun consoles; gaming is mainstream, mobiel en is verantwoordelijk voor meer dan de helft van de gehele entertainmentmarkt. 

Staat jouw Merk open om alle ontluikende mogelijkheden te verkennen in de game industrie?

Laten we eerlijk zijn... Sociale-mediaplatforms zijn druk bezocht en het bouwen aan een Merk op deze platformen wordt met de dag uitdagender. Voor vooruitstrevende merkmarketeers is het tijd om te kijken naar een opkomende branding opportuniteit: gaming.


Er is een goudmijn aan creatieve marketingkansen in gaming, maar niet ieder Merk besteedt aandacht aan deze opwindende trend. Daarbij missen zij de loyaliteit van de 8,3 miljoen mensen in de fanbase van gaming. 


Het goede nieuws is dat het nog niet te laat is. In feite zijn we nog maar net begonnen. We geven je graag 5 tips & tricks waarom gaming de volgende grote kans is voor jouw Merk 

Kom maar op met die tips & tricks

Mediamarkt Utrecht

Recentelijk hebben wij een stream-event gerealiseerd in de Mediamarkt Hoog Catharijne, samen met esporters van FC Utrecht. Hierbij een klein kijkje in de technische keuken bij Ziva Events van een dergelijke event.