ZIVA Events

Instore Acties

​Activaties & events

Ziva Events bedenkt en voert uit. Een korte zin met een diepe betekenis. De opdrachtgever voorziet ons van informatie over bijvoorbeeld de launch van een game.

Daarna bedenken wij de look & feel van een kortstondig instore evenement, creëren de habitat en de branding op de game units. En vanzelfsprekend voeren we het event uit zonder dat de opdrachtgever er verder omkijken naar heeft. 

Portfolio

​Productie & uitvoering

Indien een instore evenement meer diepgang dient te hebben beschikt Ziva Events over de mogelijkheid om het event te streamen inclusief interactie met de kijkers en eventueel aanwezig publiek.

Ziva Events ontzorgt de opdrachtgevers door de volledige productie en uitvoering volledig in eigen beheer uit te voeren. Van dergelijke events stellen wij graag een aftermovie samen zodat er nog meer visibility en awareness is van het event. 

​​​Instore / Shop in Shop

Voor langdurige promotie van een merk bedenkt en bouwt Ziva Events “shop in shop” concepten.
Onze designers ontwerpen meubels die vervaardigd worden uit hoogwaardig materiaal en garant staan voor hoge awareness en geschikt voor veelvuldig gebruik. 

Portfolio

​Roadshows

Indien een winkel te klein wordt, dan gaan we toch naar buiten! Roadshows bestaan er in meerdere vormen, waarbij een eigen truck het summum vormt. 

Gamen met 10 set-ups op locatie is een voorbeeld hoe een Roadshow tot stand kan komen.