ZIVA Events

ZIVA Events

Gamen in de meest ruime zin, gebaseerd op de laatste trends.

ZIVA Events is een creatief, full-service evenementenproductiebureau met meer dan 15 jaar ervaring in het produceren van game events in heel Europa. Wij weten altijd de grenzen te verleggen bij de ontwikkeling van game events en zijn mede daardoor als 'Preferred Partner' aangewezen door verschillende A-merken in de game industrie.

Alle soorten game events, beursdeelnames, launch party's, product presentaties, instore activiteiten, persconferenties en promotietours zijn voor ons bekend terrein.


Ons team behandelt alle aspecten van uw evenementproductie en zorgt ervoor dat de show wordt uitgevoerd in een naadloze uitvoering. Wij beheren alle aspecten van de productie, inclusief: concepting, budgettering, locatie advies, aankleding, project management, verhuur, verlichting, geluid, entertainment, personeel, management, transport en logistiek en veiligheid.

Uw evenement wordt uitgevoerd door een sterk gemotiveerd team met elk hun eigen expertise. Een team zonder "9 tot 5"-instelling. Wij beginnen op tijd en gaan pas naar huis als het werk erop zit. Wij doen alles om van uw evenement een SUCCES te maken, dát geeft ons team de ultieme voldoening!

Sta ons toe jou uit te nodigen om een ​​kijkje te nemen bij ons werk en neem vandaag nog contact met ons op.

Promotietours

> 500

Game events

> 340

Launch party's

> 125

Beursdeelnames

> 100

Community party's

> 25

Productpromoties

> 40

Pers evenementen

> 50

Esports toernooien,

en nog veel meer.

Masters in Gaming

Onze missie en kernwaarden

Onze MISSIE is 'de beste klantervaring te bieden in live entertainment'; de kernwaarden van Ziva Events bestaan uit:

Toewijding aan klantenservice

Wij geloven dat communicatie de sleutel is; wij zorgen ervoor dat onze klanten goed geïnformeerd zijn en regelmatig op de hoogte worden gehouden. Duidelijke, beknopte en vriendelijke communicatie is essentieel.


Relaties opbouwen

Ziva Events is een bedrijf dat is gebouwd op de waarde van sterke netwerken. We streven ernaar om onze brancheverbindingen voortdurend uit te breiden en ervoor te zorgen dat onze klanten kosteneffectieve, hoogwaardige diensten worden aangeboden.

Creativiteit

Onze out-of-the-box aanpak zorgt voor een andere manier van denken en uiteindelijk een unieke ervaring voor degenen die evenementen bijwonen die worden beheerd door Ziva Events.Integriteit

Alle werkzaamheden worden op een ethische en eerlijke manier uitgevoerd. De reputatie van ons bedrijf en onze klanten is van het grootste belang.


Aandacht voor detail

Onze systemen en processen zijn ontwikkeld om een ​​professionele service te garanderen, die elke keer weer aan de hoogste standaard voldoet.


Effectieve fun werkomgeving

Het is het vermogen om op een effectieve manier met stress om te gaan die ons succesvol maakt. Het bieden van een ondersteunende en leuke cultuur was en is de sleutel tot onze groei.